Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων

Βρείτε εδώ την έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των υποψηφίων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας προς σύναψη τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης ανάθεσης έργου.

Ανακοίνωση σχετικά με τα μαθήματα του 8ου εξαμήνου του ΠΠΣ Φυσικής

Τα μαθήματα του 8ου εξαμήνου: Φυσική της Ατμόσφαιρας Ανάλυση Δεδομένων Αποτίμηση χαοτικών συστημάτων Ιατρική Φυσική Εργαστήριο ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ψηφιακών συστημάτων Νανοηλεκτρονική Εφαρμογές των ακτινοβολιών, δοσιμετρία και ακτινοπροστασία Παραγωγή ενέργειας Τηλεπικοινωνιακά συστήματα Θα διδαχθούν κανονικά, ενώ τα υπόλοιπα μαθήματα του 8ου εξαμήνου (όσαν δεν αναγράφονται)…

Έναρξη μαθημάτων εαρινού ακαδημαϊκού εξαμήνου

Τα μαθήματα του ακαδημαϊκού εξαμήνου έχουν ξεκινήσει κανονικά εκτός από τα μαθήματα: Κβαντομηχανική ΙΚβαντομηχανική ΙΙΜετασχηματισμοί και Ανάλυση FourierΔιαφορικές ΕξισώσειςΘεωρητική Μηχανική ΙΘεωρητική Μηχανική ΙΙΕκπαιδευτική ΨυχολογίαΕργαστήριο Οπτικής για τα οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ»

Στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος προκυρήσσονται τέσσερεις (4) θέσεις με τις απαιτήσεις και την περιγραφή που αναφέρεται εδώ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μετεγγραφέντες φοιτητές και μόνο, να υποβάλλουν αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr.  Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι…

WordPress Theme built by Shufflehound.