Οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων που ολοκλήρωσαν την προεγγραφή τους πρέπει να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας στη γραμματεία, προκειμένου να δημιουργήσουν τον απαραίτητο ιδρυματικό τους λογαριασμό και να έχουν πρόσβαση σε πολλαπλές ακαδημαϊκές υπηρεσίες και υπηρεσίες φοιτητικής μέριμνας, όπως έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, έκδοση κάρτας σίτισης, δήλωση μαθημάτων, δήλωση συγγραμμάτων κ.λπ., θα πρέπει κατά τις ημερομηνίες 05.10.2020 έως 12.10.2020 να αποστείλουν με courier/ταχυδρομείο τα παρακάτω:

  1. Αίτηση (Υπόδειγμα Αίτησης)
  2. Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής που υποβλήθηκε στο Υ.ΠΑΙ.Θ. με ΥΠΟΓΡΑΦΗ (πρέπει να είναι θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια Αρχή)
  3. Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας
  4. Απλό, ευκρινές φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
  5. Πιστοποιητικό Γεννήσεως (Μόνο για τους άρρενες όπου θα φαίνεται ο αριθμός μητρώου αρρένων απαραίτητος για την αναβολή στράτευσης).
  6. Αίτηση για αναβολή στράτευσης (Υπόδειγμα αίτησης)

H Γραμματεία αφού προβεί στον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας συμφώνα με τις καταστάσεις των εγγεγραμμένων φοιτητών, που θα σταλούν από το Υπουργείο Παιδείας, θα μπορεί να παραδώσει στον φοιτητή βεβαίωση σπουδών και οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό.  Επίσης θα δοθεί ο φοιτητικός κωδικός με τον οποίο ο φοιτητής  θα έχει πρόσβαση στο ατομικό του μητρώο. Ο κωδικός αυτός είναι αυστηρά προσωπικός και θα σταλεί στο προσωπικό e-mail του  φοιτητή, που δήλωσε κατά την ηλεκτρονική του εγγραφή (μετά τις 15-10-2020). Τυχόν στοιχεία που έχουν μεταβληθεί όπως καταγράφονται στην ηλεκτρονική αίτηση οι φοιτητές υποχρεούνται να τα διορθώσουν πριν αποστείλουν την αίτηση στη Γραμματεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Γραμματεία Τμήματος Φυσικής, ΣΘΕ, ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, Άγιος Λουκάς Τ.Κ. 65404 Καβάλα,

Τηλέφωνο: 2510462141/142, Fax: 2510462348