ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 

Συνδιοργάνωση Τμήμα Φυσικής Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Θέμα:  Η Κλιματική Αλλαγή

Παρασκευή 2 Απριλίου και ώρα 19:00 μέσω πλατφόρμας zoom

(δείτε παρακάτω τον σύνδεσμο)

Χαιρετισμοί:

κ. Παναγιώτης Φιλντίσης, Φυσικός και Α’ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Φ.

κα. Μάλαμα Σιδηροπούλου, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση της Εκπαίδευσης και τη Σχολική ΨυχολογίαΣυγγραφέας και  Πρόεδρος Ε.Ε.Φ. παραρτήματος Καβάλας

Συντονισμός:

Δρ. Μαγκαφάς Λυκούργος, Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καβάλα, και μέλος της Ε.Ε.Φ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

19:00 Δρ. Δημοσθένης Ν. Ασημακόπουλος

Θέμα: Κλιματική Αλλαγή από την Επιστημονική πλευρά της Φυσικής

19:20 Δρ. Κωνσταντίνος Δεμερτζής

Θέμα:  Κλιματική Αλλαγή και Τεχνητή Νοημοσύνη

19:40 Δρ. Κόρας Ανδρέας

Θέμα: Κλιματική Αλλαγή, η εξελίξεις και το μέλλον στις ΑΠΕ, επαγγελματικός προσανατολισμός πτυχιούχων Φυσικών Επιστημών.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Δρ. Δημοσθένης Ν. Ασημακόπουλος Πρώην Πρύτανης, Καθηγητής Φυσικής Περιβάλλοντος τού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Κ.Ε. του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού δευτεροβάθμιας «Η Καθαρή Ενέργεια στην Μάχη για την Κλιματική Αλλαγή» της Ε.Ε.Φ.

Δρ. Κωνσταντίνος Δεμερτζής  Διδάσκων στο Τμήμα Φυσικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με γνωστικό αντικείμενο την εξόρυξη και ανάλυση μεγάλων συνόλων δεδομένων με μεθόδους Μηχανικής Μάθησης.

Δρ. Κόρας Ανδρέας, Υπολογιστική Ρευστομηχανική με εφαρμογή στην Αιολική Ενέργεια και Λέκτορας, Σχολή Ικάρων Τομέας Αεροδυναμικής & Μηχανικής Πτήσης και Μέντοράς του του 1ουΠανελλήνιου Διαγωνισμού δευτεροβάθμιας «Η Καθαρή Ενέργεια στην Μάχη για την Κλιματική Αλλαγή» της Ε.Ε.Φ.

                Σύνδεσμος zoom : https://zoom.us/j/98691612974

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κλειδέρη Παρασκευή, Φυσικός και Γενική Γραμματέας Ε.Ε.Φ.

Μαστοροπούλου Ειρήνη, BA International Hospitality Management και συντονισμός Πανελλήνιου     Διαγωνισμού Δευτεροβάθμιας  «Η Καθαρή Ενέργεια στην Μάχη για την Κλιματική Αλλαγή» της Ε.Ε.Φ.

Το πρόγραμμα σε pdf